Župan Dobroslavić nazoči sastanku Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun Europskog odbora regija (COTER)

831

Župan Nikola Dobroslavić nazoči sastanku Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun Europskog odbora regija (COTER).

Rasprava se vodi o strukturnim i kohezijskim fondovima EU za novo proračunsko razdoblje s posebnim osvrtom na pripremu operativnih programa država članica. Tema sastanka je i uvođenje infrastrukture za alternativna goriva i jačanje standarda u pogledu emisije CO2 kao i rasprava o koheziji kao općoj vrijednosti EU-a u okviru konferencije o budućnosti Europe nakon koje će se predstaviti aktivnosti za provedbu zelenog plana na lokalnoj razini. Sastanku uz članove povjerenstva prisustvuju predstavnici iz Europske komisije te stručnjaci za određena tematska područja.

S obzirom na trenutačnu situaciju u pogledu COVID-a 19 sastanak se održava u hibridnom formatu na način da dio delegata prisustvuje na licu mjesta, a dio na daljinu putem interneta.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *