ACI marina Dubrovnik ugostila je 20. izdanje tradicionalne ACI staff regate

369

ACI marina Dubrovnik ugostila je 20. izdanje tradicionalne ACI staff regate kojom je nacionalni nautički lanac te regionalni lider nautičkog sektora, ACI d.d., zaokružio završetak još jedne uspješne turističke sezone. Spomenuta pomorska manifestacija dio je proslave jubilarne 40. obljetnice od osnutka najvećeg lanca marina na Mediteranu, kojom su svoj obol velikoj godišnjici dali i sami djelatnici. U regati koja se jedrila od ACI marine Dubrovnik do Kalamote i nazad, sudjelovali su zaposlenici dubrovačke ACI marine te ACI marine „Veljko Barbieri“ iz Slanog, predstavnici i zaposlenici svih čarter tvrtki smještenih u ACI marini Dubrovnik, kao i jedriličari iz lokalnih klubova. Prvo mjesto ovogodišnje staff regate ACI-ja osvojila je ekipa s plovila „Isabelle“ čiji je skiper bio Damir Glišević.

Najveći lanac marina na Mediteranu, ACI d.d., osim kontinuiranim ulaganjem u unaprjeđenje svoje infrastrukture te ponude usluga, neprestanim ulaganjem u razvoj svog kadra postavlja nove trendove u nautici, posebice kada su u pitanju međuljudski odnosi u samim marinama. Stoga se iz godine u godinu krajem nautičke sezone održava i ACI staff regata, koja je iznimna prilika da se djelatnici sastanu u neformalnoj atmosferi te da kroz demonstraciju svojih vještina zaključe još jednu uspješnu sezonu.

Ovogodišnja ACI staff regata jedrila se od ACI marine Dubrovnik do Kalamote i nazad, a osim djelatnika dubrovačke ACI marine, u istoj su sudjelovali i djelatnici ACI marine „Veljko Barbieri“, predstavnici i zaposlenici čarter tvrtki koje se nalaze u samoj marini te lokalni jedriličarski klubovi. Među snažnom i vještom konkurencijom najboljom se pokazala ekipa plovila „Isabelle“ koja je odnijela pobjedu pod vodstvom skipera Damira Gliševića. Drugo mjesto zauzela je ekipa jedrilice „Black Jack“ čiji je skiper bio Maro Knežević, a treće mjesto jedrilica „Grimi“ skipera Denisa Vukasa. Zanimljivost koja krasi tradicionalnu staff regatu je to što pehare nisu podigli samo pobjednici, već i ekipa „Sare“ koja je završila posljednjeplasirana.

ACI marina Dubrovnik ima najveći broj poslovnih partnera, a sezona je počela prilično rano, već u ožujku. Nemamo se često priliku družiti na ovakav opušteniji, neformalan način, stoga je ACI staff regata idealna prilika za to. Sezona je bila odlična, bolja nego lani. U svakom smislu je ona bila bolja nego prošlogodišnja te se nadamo još boljim rezultatima sljedeće godine. Iako je teško prejudicirati, budući da imamo najljepšu obalu na svijetu, a i s obzirom na ostvarene rezultate posljednjih godina, vjerujem kako će i sezona koja slijedi biti iznimna. Optimističan sam jer je Hrvatska najljepša zemlja na svijetu“, istaknuo je direktor ACI marine Dubrovnik, Leo Ajduković.

Ova tradicionalna pomorska manifestacija nastavak je proslave jubilarne 40. godišnjice od osnutka nacionalnog nautičkog lanca, danas regionalnog lidera nautičkog sektora te najvećeg lanca luka nautičkog turizma na Mediteranu, a upravo ovom regatom najvažnija sastavnica ACI-ja, njegovi zaposlenici, dali su svoj obol obilježavanju velikog jubileja kompanije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *