Ante Delija potvrđen kao sudionik ovosezonskog PFL teškaškog turnira!

293

Professional Fighters League objavio je novi popis boraca za drugu sezonu svog turnira, a među imenima teškaša našlo se ime koje smo čekali. Ante Delija službeno je potvrđen kao sudionik druge sezone sjajnog turnira američke promocije.

 

Ray Sefo je već ranije objavio kako su potpisali ugovor s jednim borcem iz Hrvatske, no cijelo ovo vrijeme nije bilo službeno tko je to. Šuškalo se o Anti Deliji, no prave potvrde nije bilo sve danas. Upravo danas je Ray Sefo osobno pročitao ime teškaša iz Dubrovnika kao jednog od sudionika druge sezone.

Sefo je objavio drugu rundu imena putem videa objavljenog na Youtubeu, gdje je to odradio u društvu svog glavnog skauta, Jason Haddona. Išli su ime po ime, a prvi objavljeni teškaši bili su Denis Goltsov iz Rusije i Ben Edwards iz Australije. Nakon njih je na red došao Delija, za kojeg su rekli:

“U pitanju je borac koji dolazi iz dvorane Mirka Cro Copa. On je 15-3 i dokazao se, ali nikako mu nije loše to što trenira s Mirkom”, rekao je Haddon, dok je Sefo dodao: “Mirko je također rekao da će mu biti u kutu.” Sefo i Cro Cop inače su u jako dobrim odnosima još od vremena kad su nastupali u K-1, a međusobnim mečem na “Cro Cop Final Fightu” su se samo još više zbližili.

Od ostalih danas najavljenih teškaša, svakako vrijeme spomenuti povratnike Kevina Tillera i Jareda Rosholta, dok je kao sudionik najavljen i neporaženi Muhammed Dereese. Preostala četiri teškaška sudionika biti će najavljeni u idućoj rundi ovakvih objava, a prvi event druge sezone na rasporedu je 9. svibnja.

fightsite.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *