“Baćo je živio za svoj Square, bio je naš dobri duh”

183

Na službenoj stranici MNK Square oprostili su se s svojim prijateljem i suradnikom, Sinišom Bačićem:

S velikom tugom i žalosti obaviještavamo sve pratitelje Malonogometnog kluba Square kako nas je iznenada napustio naš tajnik Siniša Bačić u 60. godini života.

Mali nogomet mu je obilježio život. Sinoć na otvaranju lokalnog turnira, a uoči početka utakmice svoje momčadi u kojoj je bio u funkciji voditelja, iznenada mu je pozlilo. Hitnim medicinskim prijevozom prebačen je u OB Dubrovnik. Nažalost, jutros nas je zatekla šokantna vijest u koju i dalje ne želimo vjerovati…

Živio je za sport – za svoj Square. Bio je osoba koja je ‘u podne i ponoć’ znala svaku informaciju. Otvoren za sve bilo kad i bilo gdje. Otvorenog srca radio je posao u klubu, ali i reprezentaciji. Doslovno ‘dobri duh’ našeg kluba bio je jedan od osnivača i od 1993. tajnik u kontinuitetu do današnjeg dana.

Od prve utakmice Hrvatske futsal reprezentacije bio je u stručnom stožeru. Kako su potvrdili iz Hrvatskog nogometnog saveza, prvi put je u funkciji tajnika reprezentacije bio u Italiji 14. ožujka 1994. Obavljao je navedenu funkciju u reprezentaciji ukupno 244 puta.

Obitelji, prijateljima i poznanicima želimo iskrenu sućut. Detalji o posljednjem ispraćaju našeg dragog Baća biti će objavljeni naknadno.

Baćo, Hvala Ti na svemu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *