Barcina zvijezda zarađuje 100 tisuća € tjedno, a ide metroom

205

Barcelona godišnje na plaće svojih sportskih zaposlenika troši skoro 500 milijuna eura. Ogroman novac odlazi u džepove nogometaša i osoblja aktualnog španjolskog prvaka, od kojih je najplaćeniji Lionel Messi, a slijede Luis Suarez, Gerard Pique, pri vrhu je i Ivan Rakitić

Sjajno je plaćen i Barcin prvi golman Marc-Andre Ter Stegen, koji zarađuje nešto više od 100 tisuća eura tjedno. I naviknuti na ponašanja nogometnih superzvijezda, stvarno je rijetkost kada se nogometaš poput Ter Stegena pojavi u javnom gradskom prijevozu. A upravo iz metroa u Barceloni stiže fotografija.

Foto: Twitter

– Fotografija je značajna jer se nogometaši obično kreću u klasnim automobilima čiji su prozori često zatamnjeni kako bi sakrili svoj identitet. Međutim, Marc-Andre Ter Stegen je drugačiji. Nijemac nema problema sa slavom i svojim ponašanjem daje dobar primjer ostalima – piše Mundo Deportivo.

Također, španjolski mediji javljaju da prvi golman njemačke reprezentacije često zna prošetati gradom ili skuterom obavljati svakodnevne privatne i klupske obveze.

Ovo je još samo jedan dokaz da se može ostati prizemljen i ponizan bez obzira na status.

Izvor: 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *