Divlji Đura & Tatari – Noć Divljači u Dubrovniku

159

Za sve nas ljude s mora kojima je riba i lagana spiza temelj prehrane već generacijama, krepka i zasitna zagorska kuhinja vječno izaziva radoznalost i veliki interes kao pozitivna suprotnost mediteranskoj kuhinji. Da bi Vam priuštili pravu mesnu gozbu na istinski zagorski način, ekipa iz Đurine Hiže (“najozbiljniji restoran varaždinskog kraja i cijelog Hrvatskog Zagorja” – Plava Kamenica, 2018) će nam u Banje beach restoranu pokazati što je za njih hrana s dušom, prepuna okusa s njihovim polja i planina koja svakog gosta jednostavno dovodi opet u njihov mali raj.

● PREDJELO
– Šopski tatar
– Kosana mast od crne slavonske svinje
– Meso iz banjice
– Svježi ovčji sir Đubek

● PRVO GLAVNO JELO
– Ramstek od jelena sa umakom od gljiva i domaći trganci
– Vino: Sauvignon Božić – Đurina Hiža, Varaždinske Toplice 2017.

● DRUGO GLAVNO JELO
– Pirotska peglana pljeskavica (junetina, ovčetina, kozletina)
– Divlji Đuro pljeskavica (srneće i jelenje meso, junetina)
– Sir Đubek na grillanom povrću
– Mamin kruh

● DESERT
– Pirotska peglana kobasica
– Pršut od vepra
– Đurđevdanski kačkavalj od ovčjeg mlijeka

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoj stol na vrijeme. Cijena menija po osobi iznosi 240kn.

Rezervacije i više informacija:
+385993146485
reservations@banjebeach.eu

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *