Najpoznatiji Sarajevski restoran 4 Sobe gospođe Safije na prekrasnoj plaži Banje Beach

119

Najpoznatiji Sarajevski restoran 4 Sobe gospođe Safije otvoren je prije desetak godina u staroj austrougarskoj kući podignutoj 1910. godine. Svaki sarajevski taksist ima svoju verziju legende o gospođi Safiji, begovoj kćeri koja je ušla u gradske predaje zbog svoje politički neodržive ali nezaustavljive ljubavi s austrijskim grofom. Gradska legenda, romantičan ambijent, lijepi vrt i tema ljubavi, savršeni su detalji za jednu divnu priču koju Vam I mi želimo ispričati, no na jedan malo drugačiji način.
Kažu da divne stvari čine fuziju, i upravo to je naša nit vodilja od samog začetka ove ideje. Već duže vrijeme želimo ugostiti Safijinu kuhinju na našoj prekrasnoj plaži, no kao da je nešto falilo i nakon što smo shvatili da je glazba upravo to što nedostaje; Mostar Sevdah Reunion je upravo taj segment koji će ovu priču zaokružiti i odvesti je u jednu sasvim drugu, još divniju dimenziju, te Vas ovim putem pozivamo da i Vi budete dio ove divne priče..
Ekipa iz 4 Sobe Gospođe Safije, na čelu sa Morenom Debartoli kao glavnim kuharom, je pripremila večeru za 120 gostiju koja će se održati na VIP platou plaže Banje Beach 11.svibnja s početkom u 20:00. Večera ide u četri sljeda uz dodatni finger food za vrijeme samog koncerta. Večera iznosi 350kn, dok cijena regularne karte za koncert Mostar Sevdah Reunion u pretprodaji iznosi 130kn, odnosno 180kn za VIP ulaznicu u koju je uključen finger food gospođe Safije. Broj ulaznica za koncert (400), i za VIP (40) te za samu večeru (120) je limitiran, i samim time Vas molimo da se javite na vrijeme.
Radujemo se jako, nadamo se i Vi.

Večera sa Safijom / Koncert – 350kn / start 20:00
Koncert VIP + Finger Food – 180kn / start 22:30
Koncert – 130kn / Start 22:30

Rezervacije:
reservations@banjebeach.eu
+385992119666
_______________________________________

4 Sobe Gospođe Safije menu

● Hladno predjelo
Goveđi jezik, kajmak sa tartufima, kandirano žumance, biskvit od lješnjaka
● Toplo predjelo
Palenta sa Travničkim sirom, Sous Vide jaja 63℃, prah od suhog mesa, mikro klice graška
● Glavno jelo
File Grdobine na Marokanski, pire krumpir sa celerom, pržena rukola
● Desert
Krostata od jabuka, Sous Vide pire od jabuka sa cimetom, sladoled od badema

● Finger food menu
Sous Vide Jadranske kozice, krema od mascarpone sira i rukole
Losos u soku od cvekle, pire od celera i mikro potočarka
Goveđi file u pivskom tijestu, Aioli od korijandera
Praline sa vanilijom i đumbirom

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *