DONOSIMO DETALJE O VOZAČU PEDOFILU KOJI RADI NA PODRUČJU KONAVALA I DUBROVNIKA!

583

Nakon objavljenog statusa gđe. Anite Pape, voditeljice udruge Lavice koja pruža pomoć i zaštitu žrtvama pedofila pokušali smo doznati više detalja.

Naime, ne radi se o vozaču UBERA već o vozaču koji privatno taksira za poduzetnika iz Konavala ( podaci poznati redakciji ).
Neslužbeno doznajemo da je vozač iz Zagreba, već je osuđen za jedno djelo pedofilije i vode se još dva postupka, ukupno protiv petero djece.
Taksisti su pronašli o kojem se vozaču radi, te je isti navodno na policiji prijavio prijetnje.

Gđa Anita iz Udruge Lavice zahvalila je svim dubrovačkim i konavoskim taksistima:

“Na moj post u grupi taxi Dubrovnik svi poslodavci su se odazvali i pronašli osobu koju smo tražili. Zahvaljujemo se ovim putem svim prekrasnim taxistima grada Dubrovnika i Konavala sto su pokazali kako se štite naša djeca.
Osoba protiv koje su kazneni postupci u tijeku ne smije imati pristup djeci, a nažalost kao vozač imao je redovit kontakt što sa cijelim obiteljima, što sa klincima koji možda dolaze u kasne sate doma iz noćnog provoda.
Hvala vam jos jednom sto ste reagirali.”

Za Dubrovnik INsider izjavu je dao i načelnik Općine Konavle Božo Lasić.

” Što se tiče taksija, vlada opći nered i kaos! Do sad nismo izdali nijednu dozvolu od kad je stupio novi zakon. Općina Konavle ima odluku po kojoj nitko tko je pramomoćno osuđen ili se vodi postupak ne može dobiti dozvolu, ali donošenjem zakona otvara se prostor za svakakve malverzacije! Mi više nemamo nikavu kontrolu tko vozi i na koji način i tome se oštro protivimo jer ne znamo što se sve može dogodit. Danas je to na području Konavala, sutra Župa i Dubrovnik”

Pratimo i dalje razvoj situacije.


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *