Hladnim oružjem ozlijedila 51-godišnjaka nanijevši mu teške tjelesne ozlijede

409

Jučer, 26. lipnja, oko 20,30 sati, u obiteljskoj kući u Župi dubrovačkoj, 46-godišnjakinja je, tijekom verbalne prepirke, hladnim oružjem ozlijedila 51-godišnjaka nanijevši mu teške tjelesne ozlijede. Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju, a 46-godišnjakinja je uhićena i dovedena u prostorije policije na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg će, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, biti dovedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 30-godišnjeg državljanina Francuske se sumnjiči da je u večernjim satima u četvrtak, 21. lipnja, na jednoj benzinskoj postaji koja se nalazi na širem dubrovačkom području, u svoje vozilo natočio 37 l goriva i u poslovnici uzeo nekoliko potrepština, nakon čega je, uz ispriku da ide u vozilo po novac,  sjeo u vozilo i vulgarno gestikulirajući djelatnici benzinske postaje, pobjegao s mjesta događaja, ne plativši račun u iznosu od 427 kuna.

Vozilo su zaustavili policijski službenici granične policije na MCGP Zaton Doli koji su utvrdili identitet vozača i podatke o osobi dostavili oštećenima, obzirom da se radi o kaznenom djelu krađe gdje se, zbog visine materijalne štete, progon počinitelja poduzima privatnom tužbom, dok je zbog vulgarne gestikulacije prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *