IZAZOV ŽIVOTA/ Film temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči

1658

U ožujku na velika platna dolazi film pod nazivom IZAZOV ŽIVOTA temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči o natjecatelju koji usvaja psa lutalicu po imenu Arthur i pridružuje mu se u epskoj utrci izdržljivosti.

Ova adrenalinska avantura prati Michaela Whitea (Mark Wahlberg), čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkom utrkivanju. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikle, penju se i kajakare!

U redateljsku stolicu nesvakidašnje avanture sjedio je Simon Cellan Jones, scenarij je napisao Michael Brandt, a snimljena je prema bestseleru Pas koji je prešao džunglu da pronađe dom (Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Pronađi dom), autora Mikaela Lindnorda.

Glavne uloge tumače Mark Wahlberg, Simu Liu, Juliet Rylance, Nathalie Emmanuel, Ali Suliman, Bear Grylls i Paul Guilfoyle.

O PRIČI:

Koliko daleko biste išli i što biste žrtvovali da nađete prijateljstvo?
Profesionalni pustolovni trkač Michael Light (Mark Wahlberg) i druželjubivi pas lutalica po imenu Arthur stvaraju neraskidivu vezu nakon deset dana i 700 kilometara (435 milja) pustolovnih utrka izdržljivosti.

Temeljena na nevjerojatnoj istinitoj priči, avantura prati natjecatelja koji očajnički traži posljednju priliku za pobjedu kada uvjeri sponzora da podrži njega i tim sportaša (Simu Liu, Nathalie Emmanuel i Ali Suliman) na prvenstvu u avanturističkim utrkama u Dominikanskoj Republici.

Tijekom utrke tim se suočava s granicom izdržljivosti, a pas Artur redefinira što zapravo znače pobjeda, odanost i prijateljstvo.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *