Nagradna igra Concept store & gallery i Dubrovnik INsidera

255

Iako nas mjesec dana dijeli do početka uvoda u Adventsko najljepše doba godine koje ćemo provesti uz svoje najmilije, Marko Kriste odlučio je sugrađane i goste iznenaditi sa jedinstvenom kreacijom parfema Gold. Dejan Levačić, poznati kreator parfema, pripomogao je Marku prilikom stvaranja jedinstvene kreacije parfema.

Glavna nota parfema je šafran, kreiran sa 24% esencija, s 24 listića 24 karatnog zlata, u ediciji od 15 ml. Krasi ga drveno postolje sa inox držačem parfema, te zlatna pločica grba Dubrovnika.

“Jako sam ponosan i sretan jer sam po prvi put imao priliku osmisliti dizajn ovoga predivnoga parfema i uspio sam ostvariti suradnju s gosp. Dejanom Levačićem koji je također prvi kreator općenito parfema u Hrvatskoj, i to na prirodnoj bazi. Ostvario je do sada mnogobrojne nagrade. Osvojio je zlato za parfem od koprive. 42. hrvatski salon inovacija  s međunarodnim sudjelovanjem INOVA – BUDI UZOR, koji se održao od 9. do 11. studenoga 2017. godine u službenom susretu hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama iz Taiwana, Malezije, Poljske, Rumunjske, Thailanda, Koreje, Irana, Indonezije, Turske, Velike Britanije i Rusije koji su aplicirali svoje patente.” rekao je Marko Kriste

Marko se odlučio na limitiranu seriju od 30 primjeraka parfema Gold koji se može kupiti od 02. 11. 2018. godine u povijesnoj jezgri Dubrovnika u Concept store & gallery – Top Croatian Artists u Žudioskoj ulici 7, pored sinagoge, u neposrednoj blizini Straduna. Cijena parfema iznosi 200 kn.

Dubrovnikinsider portal i Marko Kriste dijele jedinstveni primjerak parfema Gold, čitateljima koji će sudjelovati u nagradnoj igri. Sve što trebate napraviti je lajkati službenu stranicu Dubrovnikinsider i Top Croatian Artists te objaviti nagradnu igru na vašu facebook stranicu i tagirati omiljenu osobu koja voli parfeme kao vi. Možete nas zapratiti i na Instagram profilu Dubrovnikinsider i Top Croatian Artists.

Ime sretnog dobitnika objavit ćemo na portalu Dubrovnikinsider i na službenoj facebook stranici portala. Sretni dobitnik parfema Gold, moći će ga preuzeti u radnji Concept store & gallery – Top Croatian Artists.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *