OVOG TJEDNA: Pilarska noć, Noć Uvale, koncert klapa na Stradunu, Ibrica na skalinima crkve svetog Vlaha…

1371

U okviru manifestacije „Ulicama našeg Grada“ koju organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u ponedjeljak 7. kolovoza, s početkom u 22 sata u Uvali Lapad nastupit će klapa Subrenum, a u utorak 8. kolovoza na istom mjestu klapa Ragusavecchia, dok će ispred crkve sv.Vlaha koncert održati Ibrica Jusić. Tradicionalni koncert „Najbolje hrvatske klape na Stradunu“ održat će se u srijedu, 9. kolovoza, a u četvrtak 10. kolovoza održat će se Pilarska noć uz nastup grupe Trio Gušt.

Bogat glazbeni program održat će se u petak 11. kolovoza na više lokacija. Tako će u Zatonu nastupit grupa Magazin, u Uvali Lapad KUD Osojnik, a kraj Onofrijeve fontane klapa Poklisari. Također, u petak na otoku Šipanu će se u 21 sat, održati predstava Mare Fjočica, u izvedbu Kazališne udruge Kolarin.

U subotu, 12. kolovoza s početkom u 22 sata, održat će se tradicionalna Noć Uvale, uz nastup popularnog pjevača Jole, dok će u Suđurđu na Šipanu nastup imati Alen Nižetić. Na otoku Lopudu, 12. kolovoza s početkom u 21 sat, u crkvi sv.Nikole održat će se koncert klavirskog tria Dubrovnik, a kraj Onofrijeve fontane, u nedjelju 13.kolovoza, nastupit će klapa Maestral.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *