Počele prijave za Konoviziju 2022.!

165

Volite pjevati? Volite avanturu i dobro druženje? Ponosni ste na svoje mjesto? Ako je odgovor na sva pitanja „Da“, što čekate – prijavite se za već peto izdanje Konovizije i prezentajte svoje selo na našem malom jubileju!
Sve što trebate napraviti jest, počevši od danas pa do 15. listopada, ispuniti prijavnicu koju ćete pronaći OVDJE.
Bez obzira pjevali kao Josipa Lisac ili ste s pjevanjem na Vi, bili tremaš ili hladni kao špricer, važno nam je samo da volite dobru zabavu, da ste punoljetni i da ste stanovnik, rodom iz ili da vam je jedan od roditelja porijeklom iz sljedećih mjesta: Bani, Brotnice, Cavtat, Čilipi, Duba Konavoska, Dubravka, Dunave, Drvenik, Đurinići, Gabrile, Gruda, Jesenice, Karasovići, Komaji, Kuna Konavoska, Lovorno, Ljuta, Mihanići, Mikulići, Močići, Molunat, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Popovići, Pridvorje, Radovčići, Stravča, Šilješki, Uskoplje, Vitaljina, Vodovađa, Zastolje ili Zvekovica.
Pravilnik Konovizije možete pronaći OVDJE, ali istaknimo da natjecateljsku izvedbu čine jedan do maksimalno tri izvođača, a u slučaju da je izvedba duet ili trio, minimalno jedan od natjecatelja mora ispunjati navedene uvjete o povezanosti s mjestom koje predstavlja.
Konovizija će, ponovo, svoja vrata otvoriti i natjecateljima koji nisu povezani s Konavlima pa će jedno mjesto u finalu biti rezervirano za gostujuće mjesto. A koje će mjesto naslijediti Mline, Kupare i Mokošicu, kao i kako se prijaviti kao gostujući predstavnik, otkrit ćemo uskoro!

Po završetku prijava odredit će se ukupan broj mjesta u finalu, a imena mjesta koja će nastupiti u finalu otkrit će se 29. listopada 2021. godine.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *