POTREBICA: Advent na Vojnoviću će doživjeti svoju nadogradnju i sljedeće godine, već imam kostur!

1497

Koncertom Matka i Brane sinoć je završena manifestacija Advent na Vojnoviću.

Organizator ‘Adventa na Vojnoviću’ je Studentski centar Dubrovnik, a ravnatelj Centra, Marko Potrebica se za naš portal osvrnuo na ovogodišnji program:

-Jako sam zadovoljan ovogodišnjom manifestacijom, a prije svega kako su nas prihvatili naši studenti, ali prije svega sugrađani. Koncerti su bili jako dobro posjećeni, a ideja mi je bila organizirati skupa sa zaposlenicima Studentskog centra jedan narodni advent gdje bi s dobrim programom i pristupačnim cijenama omogućili našim sugrađanima da provedu ugodno adventsko vrijeme i vjerujem da smo u tome uspjeli.

Ove godine ste Advent na Vojnoviću podigli na jednu veću razinu, održalo se čak 10 koncerata, imate li već planove za sljedeću godinu?

-S obzirom na to da ja u životu uvijek volim biti pripremljen, ja već imam kostur Adventa za sljedeću godinu. Sve ono što smo vidjeli da možemo unaprijedit ćemo unaprijediti i sigurno će Advent na Vojnoviću doživjeti svoju nadogradnju i sljedeće godine.

Na društvenim mrežama često ste bili na meti kritika, kako gledate na to?

-Puno je više bilo pozitivnih komentara. Ja bih svima njima zahvalio na podršci i komentarima i pozvao ih da dođu kako bi zajedno proveli lijepo predbožićno vrijeme. Važno je istaknuti da je ovo isključivo inicijativa Studentskog centra u Dubrovniku koji u potpunosti financira Advent na Vojnoviću. Nismo trošak Gradu, poreznim obveznicima i ovo radimo s velikim zadovoljstvom.- kazao je Potrebica za naš portal.

-Zamislite da živite i ne ostavite trag i izazivate reakcije. Tada bi to definitivno značilo da ništa ne radim, a to onda ne bih bio ja. – naglasio je Potrebica.Dio sinoćnje atmosfere pogledajte u videu i fotogaleriji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *