REAGIRANJE NA SASTANAK KLGB SRĐ JE NAŠ S GRADONAČELNIKOM FRANKOVIĆEM

445

U dubrovačkim medijima danas je objavljeno priopćenje KLGB liste Srđ je naš, u kojem iznose rezultate sastanka s Gradonačelnikom, vezano uz pitanje ovršnih postupaka nad građanima Dubrovnika, temeljenim na ukinutoj,  od strane Visokog upravnog suda, Odluci o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Dubrovniku.

Osim ovršnih postupaka, za koje je direktor SANITATA naveo da su u postupku povlačenja, bilo je govora i o naplaćenim sredstvima u završenim postupcima, ali i o kaznama koje su građani, u strahu od ovršnih postupaka, platili. U vezi istih, Udruzi su se javili brojni građani, s upitima o njihovim daljnjim koracima.

Prvi cilj Udruge, ukidanje postojećih ovršnih postupaka, je ostvaren, a daljnjim djelovanjem ćemo ispraviti postupanja koja su građane gurnula u financijske poteškoće, na području Dubrovnika, ali i na teritoriju cijele Hrvatske.

Danas smo zatražili sastanak sa Gradonačelnikom, da mu kao Udruga građana dodatno iznesemo činjenice i zamolbe, a sve s ciljem rješavanja nastalih problema, ali i osiguravanja budućeg poštivanja Zakona i propisa te prvenstveno, prava građana.

 

Hrvatska udruga korisnika parkirališnih usluga

Mario Miletić, predsjednik
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *