S njemačkim stručnjacima o sigurnosti i prevenciji kriminaliteta

400

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas delegaciju njemačke Savezne pokrajine Baden-Wurttemberg, predvođenu Joachimom Schneiderom, koja boravi u službenom posjetu Dubrovniku i Policijskoj upravi dubrovačkoj-neretvanskoj.

Sastanku su nazočili i načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević, zamjenik načelnika Miro Bajo i voditeljica Službe prevencije Ravnateljstva policije Sandra Veber sa suradnicima.

Zamjenica Tepšić pozdravila je goste i predstavnike dubrovačke policijske uprave u ime gradonačelnika Frankovića, istaknuvši kako je u Gradu Dubrovniku sigurnost na iznimno visokoj razini, što je važno kako za građane, tako i za posjetitelje. Pohvalila je odličnu suradnju gradske uprave s policijskom upravom, izdvojivši suradnju u okviru projekta „Poštujmo Grad“.

– Zajednički bdijemo nad sigurnošću naših građana i posjetitelja, poglavito u ljetnim mjesecima kad u Gradu boravi velik broj turista. Kroz projekt „Poštujmo grad“ radimo niz aktivnosti, dio u suradnji s policijom, posebice kad je riječ o regulaciji prometa.Zbog specifičnosti naše prometne infrastrukture, prometne blokate su dosada stvarale najviše problema i tu nam je policijska uprava od iznimne pomoći. – izjavila je zamjenica Tepšić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *