Uključite se u božićnu akciju Facebook grupe Pomoć za Dubrovčane i učinite nekome Božić ljepšim!

650

Već godinama Facebook grupa Pomoć za Dubrovčane organizira božićnu akciju za sve obitelji u potrebi kojima je grupa pomagala tijekom godine. Lijepo je bilo vidjeti članove grupe koji uljepšavaju blagdane svakoj obitelji noseći im poklon bonove, poklone za najmlađe i pokoji kolač.

Ove godine je situacija malo drugačije. Je li situacija s koronom uzela svoj danak ili je nešto drugo u pitanju, organizatorice ne znaju, ali akcija ne ide prema planu.

“S obzirom kako je odaziv za božićnu akciju nažalost loš ove godine, kao i da dio ljudi koji su se prijavili sto za poklone sto za bonove jos nisu predali iste, odlučili smo produžiti trajanje božićne akcije do 20.12.
Ovim putem vas svih molimo ukoliko ste u mogućnosti da se priključite ovoj akciji te da zajedno pokušamo koliko toliko pomoći ljudima koji nisu u mogućnosti sebi i svojoj djeci priuštiti Božić kakav svi zaslužuju imati.”, napisale su organizatorice akcije u ovoj Facebook grupi.
“Ove godine se radi o trinaest  obitelji u potrebi kojima želimo uz vašu pomoć uljepšati božićne blagdane.
Prikupljamo bonove za hranu (obavezno priložiti račun), a također ovim putem pozivamo naše male poduzetnike da nam se pridruže kao što su to i lani i svojim poklon bonovima razvesele nase potrebite (frizerske i kozmetičke salone, mesare i sl.)
Stoga- poslušajmo ih i priključimo se! Potražite njihovu stranicu na Facebooku, obratite se administratoricama, učinimo nekome ovaj Božić ljepšim. Jer to je pravi smisao blagdana.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *