Usprkos porazu u svojem petom finalu, mlada hrvatska tenisačica Lucija Ćirić-Bagarić vraća se zadovoljna s estonskog turnira

459

Odličnom igrom Lucija Ćirić-Bagarić došla je do svog najznačajnijeg finala seniorske karijere, na 25 tisuća dolara vrijednom turniru ITF Parnu, koji je unatoč Lucijinoj čvrstoj i odličnoj igri otišao na stranu 188. igračice svijeta Sare Bejlek. Bejlek je slavila sa 7:5, 6:4 i tako osvojila turnir bez izgubljenog seta. Lucija je došla i do finala parova sa suigračicom Jenny Duerst, gdje su ih zaustavile Meyer Auf Der Heide/Fossa Huergo.

Sjajno sam se osjećala na ovom turniru, što se moglo vidjeti po mojoj igri u singlu, ali i u parovima. Žao mi je što nisam iskoristila priliku koju sam imala priliku na 5:3 u prvom setu, a imala sam priliku da set ode u moju korist. Igrala sam ravnopravno s igračicom koja je u prvih 200 na svijetu. Ohrabrena spoznajom da sam bila blizu osvajanja naslova, zadovoljna se vraćam nekoliko dana treninzima i nastavljam sezonu ljetnih turnira. Nadam se da ću nastaviti s ovakvom igrom i novim pobjedama.” – nakon meča je izjavila Lucija Ćirić-Bagarić.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *