ZA GUINESSOVU KNJIGU REKORDA: PROMOCIJA NAJVEĆEG PARFEMA NA SVIJETU U DUBROVNIKU

245

Dejan Levačić, pokretač brenda Levy Perfumes, predstavio je u Čakovcu najveći parfem na svijetu s kojim će pokušati ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Parfem Gold zapremnine je 630 litara i u njemu pliva 500.000 zlatnih listića 24-karatnog zlata. Predstavljanje najveće parfemske bočice na svijetu organizirao je u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije. Vrijednost parfema GOLD je 10 milijuna kuna.

San o najvećoj parfemskoj ‘bočici’ počeo je, otkriva Levačić, 2016. godine. Proces kreiranja parfema temeljio je na jedinstvenoj kulturnoj baštini – ispiranju zlata na rijeci Dravi. Parfem je postavio na nekoliko lokacija u rijeci Dravi, a proces sazrijevanja trajao je dvije godine.

Određena dubina, stroge kontrole, provjera parfema, čista i netaknuta međimurska priroda podarila je parfem Gold, kojeg je rijeka Drava ispirala sitnim česticama zlata – napominje Levačić. Glavna nota parfema je šafran.

Nama je ova priča zanimljiva jer naš sugrađanin Marko Kriste, Top Event i Dejan Levačić pripremaju svjetsku promociju najveće parfemske bočice na svijetu slijedeće godine u Dubrovniku. Naime, Marko je osmislio dizajn za bočicu u ediciji od 15 ml, kreiran sa 24% esencija, s 24 listića karatnog zlata!  

Osim što nam svestrani Dubrovčanin donosi priču o parfemu i Guinessevom rekordu, upravo je on nositelj licence ove prestižne manifestacije za cijelu regiju Lice godine-The Look of the year. Zajednička poveznica toj manifestaciji Cindy Craford, Vanessa Incontrade, Nine Morić, Ines Sastre, Natasha Stefanenko, Gisele Bundchen, Linde Evangeliste je ta da su baš one započele svoju karijeru zahvaljujući ovoj kulturnoj modnoj manifestaciji. Lice Godine-The Look of the Year Fashion Award je izravna linija između onih koji stvaraju modu i umjetnost, onih koji je promoviraju i onih koji je nose kao profesiju.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *