MUNITIĆ O GOSPODARSKOM KRIMINALU U VISU: Ako sam kriv, snosit ću odgovornost!

348

Ukoliko se utvrdi da sam kriv priznat ću krivnju i snositi odgovornost. Neću reći nisam kriv, ako sam kriv – kazao je Matko Munitić odgovarajući na upit o gospodarskom kriminalu na recepciji hotela Vis u ekskluzivnom razgovoru u emisiji Intervju tjedna Dubrovačke televizije.

Za gospodarski kriminal neslužbeno se sumnjiči četvero recepcionera, uključujući i Munitića koji je na poziciji šefa recepcije. Sumnja se kako su otuđili 250 tisuća kuna i to samo ove sezone. Predsjednik Uprave Hotela Maestral, Julio Srgota za Dubrovačku televiziju je kazao kako se radi o izdvojenom slučaju, odnosno presedanu u 80 godina poslovanja.

Munitić pak u emisiji navodi kako je na recepciji radio pošteno i kako se nema čega bojati. Na upit kako je nestalo 250 tisuća kuna, navodi kako je cifra nevjerojatna.

– Nevjerojatno mi je da može nestati 250 tisuća kuna, a da to nitko ne vidi, da se unatrag premotava i traže neki računi. Na sjednici Nadzornog odbora budem često aktivan, kočim neke stvari za koje mislim kako će naštetiti firmi. Jesam li nešto zaustavio što nekome ne odgovara? – pita se Munitić.

Na pitanje je li mu netko ide ciljano smjestiti, spremno odgovara.

– Ne bih rekao da mi netko ide namjestiti, ali puno se čudnih situacija dogodilo. Mislim da sam radio ispravno, možda sam falio tehnički, ali otuđiti 250 tisuća kuna, to su bombastične cifre. Iskreno, meni čudne – kazao je Munitić.

Što je još rekao u svoju obranu oko gospodarskog kriminala, kao i o situaciji u Maestralima, članstvu u Nadzornim odborima, prijateljstvu s Perom Vićanom i Matom Frankovićem i odnosu s Androm Vlahušićem te brojnim drugim temama gledajte ove nedjelje u ekskluzivnom Intervjuu tjedna na DUtv-u s početkom u 18 sati te reprizno u 22:30.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *