NEZADOVOLJNI STANOVNICI LAPADSKE OBALE: Gdje ćemo parkirati svoja vozila?

1493

Našoj redakciji obratili su se nezadovoljni stanovnici Lapadske obale.

-Stanari Lapadske obale i sporednih ulica obaviješteni su od strane Grada Dubrovnika putem medija da do 14. travnja uklone vozila s parkinga od Hotela Lapad do pumpe Orsan jer se ograđuje gradilište za predstojeću realizaciju projekta Lapadska obala. Postavljamo osnovno pitanje: zašto nitko iz GK Lapad nije sazvao sastanak sa svim stanarima da nam se objasni sljedeće: Gdje bi stanovnici trebali parkirati svoja vozila i do kada?, kazala je naša sugrađanka čiji su podaci poznati redakciji.

Njezina susjeda, koja također želi ostati anonimna nadovezala se kako se za vrijeme gradnje Marine Frape parking zagradio, ali kako je dio ostavljen stanarima.

-Zašto se tako nije napravilo i sada? Imamo ovdje i starije susjede koji ne mogu ići daleko sa spenzom. Trebali su puno prije postavljenog kaveza na obali upoznati stanare sa svojim namjerama, a ne ovako, da nas se dovede pred gotov čin. Kakva će to mašinerija doći ovdje? Hoće li moći pristupiti hitne službe? Može li se išta pošteno i kako treba učiniti? Gospodo, bilo bi ljudski, vas nije briga jer ne živite ovdje!

Upit smo poslali Gradu Dubrovniku prije osam dana. Do zaključenja ovog teksta, nismo dobili odgovor.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *