PARKING TIM: Nastavljamo obavljati djelatnost upravljanja, održavanja nadzora i naplate parkiranja ispred bolnice

407

Priopćenje koje smo zaprimili od tvrtke Parking tim d.o.o.  prenosimo u cijelosti:

Nakon priopćenja Uprave Opće bolnice Dubrovnik da je Ugovor o zakupu parkirališta raskinut i da će se naplaćivanje obavljati do 25.02.2023. godine, ovim putem obavještavamo javnost i sve korisnike usluga parkirališta u krugu Opće bolnice Dubrovnik da Parking Tim d.o.o. nastavlja obavljati djelatnost upravljanja, održavanja nadzora i naplate parkiranja i nakon 25.02.2023. godine pa sve do okončanja sudskog postupka koji je Parking Tim d.o.o. pokrenuo protiv Opće bolnice Dubrovnik.

Naime, kako je javnost bila izvještavana unazad 18 mjeseci, ugovorni odnos između Opće bolnice Dubrovnik i Parking Tim-a nastavljen je i nakon 01.08.2021 godine i još traje unatoč neistinitim i izvrnutim tvrdnjama ravnatelja Bekića. Ravnatelj Bekić tijekom 18 mjeseci iznosi neistine o prirodi pravnog odnosa između Parking Tim-a i Opće bolnice Dubrovnik čime nanosi štetu u poslovanju Parking Tim-a. U rujnu 2022 godine na inicijativu opunomoćenika Opće bolnice Dubrovnik započeli su pregovori Parking Tim-a i Opće bolnice Dubrovnik o novim uvjetima i izmjenama odredaba Ugovora sklopljenog 01.08.2015 godine. Sve izmjene prvenstveno u pogledu cijene i zakupnine bile su prihvaćene s obje ugovorne strane, te je ujedno i dogovoran termin potpisivanja tako izmijenjenog Ugovora. Neposredno prije samog potpisivanja ravnatelj Bekić iz nama nepoznatih razloga naprasno mijenja opunomoćenike koji su sudjelovali u pregovorima s Parking Tim-om i opunomoćuje drugog zastupnika.

Parking Tim d.o.o. nakon zaprimljene obavijesti o otkazu Ugovora pismenim putem pozvao je Upravu Opće bolnica Dubrovnik na rješavanje spora mirnim putem, no uprava Opća bolnice Dubrovnik je sve pozive u potpunosti neprofesionalno ignorirala, ne uzimajući u obzir štetne posljedice koje će za vrijeme trajanja ovog sudskog spora trpjeti isključivo i jedino korisnici parkirališta Opće bolnice Dubrovnik i društvo Parking Tim d.o.o..

Ujedno, Uprava Opće bolnice Dubrovnik uz svu prezaduženost u priopćenju za medije najavljuje besplatno parkiranje i odriče se iznosa zakupnine i preuzima troškove održavanja zemljišta…?  Ne sumnjamo da će ravnatelj Bekić i dalje nastaviti opstruirati poslovanje društva Parking Tim d.o.o. i u javnosti negirati sve izneseno, ali o svemu navedenom postoji pisana korespondencija i dokazi.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *