PJESNIČKA VEČER U DOMU DOMUS CHRISTI Zaplesala je čak i gospođa Mare u 93.godini života!

404

Dana 07.03.2019. godine udruga 3D+UPIOU Dubrovnik u čast nadolazećeg dana Žena u domu za umirovljenike “Domus Christi” održala je pjesničku večer za štićenike doma.

Svoje stihove, osim štićenica doma, recitirali su Franka Fani Kohn, Mario Obuljen I Marijana Dedović.

“Ovo je već treća godina za redom da kao udruga dolazimo u Domus Christi i svaki put je atmosfera sve ljepša i veselija. Štićenici doma su nas dočekali sa veseljem i dobrim riječima, vedrim duhom i prekrasnim stihovima.

Večer su uljepšali stihovi štićenica Nine Vodopić I Aurelije Nadilo. Uz stihove, ugođaj je bio još ljepši uz pjesmu, pa je u Domus Christi svirala “Marijana” Dubrovačkih trubadura, pjesma “Fala” Sergia Hrnica, a večer je završena uz “Linđo” Ane Rucner, što dokazuje i da se u kasnijim godinama života može imati snage i volje za širenje ljubavi, te da i 80-godišnjakinje mogu zabalati linđo I proveseliti se kao u ranijim danima. Zaplesala je s nama i gospođa Mare, u svojoj 93. godini života! Posebno hvala ravnateljici doma Mirjana Vujnović na toploj dobrodošlici, te se veselimo ponovnom susretu.” kazala je predsjednica udruge Marijana Kohn Dedović.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *