NAGRADNA IGRA (7.krug): IGRAJTE S NAMA I OSVOJITE FANTASTIČNE GAVRILOVIĆEVE POKLON PAKETE

862

Gavrilović po svojoj veličini, kvaliteti proizvoda i poslovnim rezultatima svrstavamo među vodeće hrvatske tvrtke. Proizvodi više od dvije stotine proizvoda vrhunske kvalitete razvrstanih u tri robne marke: Gavrilović, Jeli i Gala. U svom širokom asortimanu Gavrilović nudi sve od raznih vrsta kobasica i gotovih jela do pravih gurmanskih poslastica. Proizvodi se mogu podijeliti u nekoliko skupina: trajne kobasice i sušena mesa, polutrajne kobasice i suhomesnati proizvodi te konzerve i gotova jela.

Izuzetno smo ponosni što je Gavrilović ove godine jedan od glavnih sponzora u našim tradicionalnim nagradnim igrama, a sa 7.krugom krećemo danas.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici i ne propustite priliku osvojiti fenomenalne poklon pakete koje su iz Gavrilovića pripremili za naše čitatelje.

Zanimljivosti iz Gavrilovića koje možda niste znali:

Osim rasta potražnje za salamama na domaćem tržištu, rast potražnje itekako je vidljiv i na europskom, svjetskom, te na tržištu zemalja CEFTA-e.

Strast stvaranja mesnih specijaliteta je temeljni razlog našeg postojanja; strast toliko duboka da je postala tradicijom dugom već 330 godina. Naša misija je stvarati prepoznatljiv okus, te pružati potrošačima jedinstven Gavrilovićev užitak, koristeći najkvalitetnije sastojke uz upotrebu suvremenih tehnologija i procesa.

Svjetski poznata Gavrilovićeva Zimska salama i Gavrilovićev kulen nose prestižnu oznaku Izvorno hrvatsko, a Jetrena pašteta i Mesni doručak nose oznaku Hrvatska kvaliteta.

Zahvaljujući dugogodišnjoj postojanosti i čvrstom brendu kojem se vjeruje, Gavrilović brand postao je svojstveni must have proizvod trpeze svakog domaćinstva. Dokaz tomu su i osvojene brojne nagrade i certifikati poput QUDAL,Best BuyOdabrale mameDLG te Coolest Brands Awards u kojem ga je generacija Z, proglasila najcool brandom u kategoriji Salama, u ovogodišnjem neovisnom istraživanju koje su proveli Ipsos i JoomBoos.  

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *