Alen Vlahović novo ime na estradi pokazao zavidnu muskulaturu na dubrovačkim plažama

411

Alen Vlahović novo ime na estradi kao i njegove kolege ovoga ljeta odmarao je na našoj obali i to na dubrovačkoj rivijeri. Alen je pravo osvježenje na našoj glazbenoj sceni, a još od prve pojave na RTL-ovim zvijezdama članice žirija Andrea Andrassy i Nina Badrić prokomentirale su njegov izgled i muskulaturu.

Atraktivne slike sa dubrovačkih plaža zasigurno mnoge obožavateljice neće ostaviti ravnodušnima. Naime 26-godišnji pjevač samom svojom pojavom mnoge ženske poglede, a odličnu muskulaturu može zahvaliti aktivnim bavljenjem rukometom i fitnessom. Glazba ga prati kroz cijeli život i uz sve to što radi uspijeva je staviti u sam vrh svojih prioriteta.

Glazbu i zabavu pregazila je Corona koja je zauzela cijeli medijski prostor, ljudi su željni pozitivnijih stvari koje će ima dati snagu da prebrode ovu tešku godinu-prokomentirao je mladi pjevač

„ Ova godina stvarno je teška za sve glazbenike i cijelu glazbenu industriju. Naime cijela ova pandemija bacila je glazbu sa strane, a svi znamo koliko je oba bitna i koliko glazba i zabava podižu raspoloženje. Ja sam tek na početku i moram naglasiti da je mladima glazbenicima izuzetno teško u ovim uvjetima kada su nam onemogućeni nastupi uopće doći na scenu. Mislim da je sav medijski prostor zauzela corona, ali savjetujem svima da se okrenu glazbi i podrže naše glazbenike, jer na kraju oni su ti koji će vam vratiti osmjeh na lice kada sve ovo prođe. Glazba je najbolja utjeha i najbolji lijek za sve probleme. Žalosti me „hejtanje“ na društvenim mrežama i mišljenje da glazbenici u Hrvatskoj ništa ne rade i lagodno žive. Mnoge kolege su radile prije i odricale svega za glazbu, ja sam završio fakultet i uz bavljenje glazbom i radim. Fale nam svima nastupi, fali nam publika i moram priznati da u ovo vrijeme dosta aktivno radim na novim pjesmama i čekam onaj start kada ćemo moći svi uživo zajedno zapjevati i dobro se provesti. Spremam dosta toga novog, producent i ja smo se povukli u studio i u to doba corone stvaramo i radimo na nekoliko različitih projekata.

Ovo ljeto Alen je istražio ljepote dubrovačke rivijere.

„Obišao sam sve plaze u Dubrovniku i okolici, Konavle, Pasjača, , Lapad, Ston i posjetio sam i Pelješac. Za kraj ljeta možda još odem na nekoliko dana do Istre, ali ovisi kakva će situacija biti sa virusom.

Alen voli tihe i mirne uvale s malim brojem ljudi.  Na svoj instagram postavio je predivne fotografije Dubrovnika i dubrovačkih plaža, a i zavidne muskulature koje će zasigurno oduševiti mnoge obožavateljice. Već pri samoj pojavi mnoge obožavateljice zasipale su ga brojnim porukama na instagramu, a početkom ljeta objavio je zarazan plesni hit „Latina koji će vas uvesti u prave čari ljetne zabave. Dašak španjolskog ritma i kadrovi naše obale u „ Latini“ maknuti će vas na tren iz tmurnih covid vijesti i pozvati na pravi ljetni ples.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *