BARAKUDE SA STILOM: Vaterpolo reprezentacija u Varteksovim odijelima šivanim po mjeri

207

Već cijelo stoljeće na našim prostorima Varteks stvara modu. Isto tako cijelo  stoljeće mladići igraju vaterpolo i stvaraju kult prvaka. Dovoljan razlog da se Varteks i Hrvatski vaterpolo  savez spoje u jednoj priči.

Varteksove godine usavršavanja zanata garancija su vaterpolistima da će u svakoj prigodi i na svakom mjestu plijeniti pažnju svojim odjevnim kombinacijama.Kako je našim barakudama voda prirodno okruženje, kreiranje i izrada odijela koja će im biti „druga koža“, velik je izazov i za najiskusnije modne majstore. Odjeveni u varteksovu odjeću, test u ulozi manekena potvrdili su naši vaterpolisti pred objektivnom Šime Eškinje, snimajući fotografije za kalendar 2018. godine koji je  predstavljen na Noći Hrvatskog vaterpola.

Za nove uspjehe našim je vaterpolistima Varteks izradio odijela šivana po mjeri. Odjevnom kombinacijom dominira plava boja koja asocira na vodu i modni je imperativ. Odijela su izrađena iz viskokokvalitetne natural stretch tkanine koja osigurava slobodu pokreta važnu svim sportašima. Plavu boju odijela i kravata umiruju bijele košulje te diskretne džepne maramice izrađene na inovativan način. Svilene maramice sastavni su dio džepa pa se mogu istaknuti bez straha da će ispasti ili se izgubiti.

Varteks i ovom suradnjom potvrđuje da je prvi izbor u opremanju vrhunskih hrvatskih reprezentativaca za protokolarne  i svečane prigode.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *