BEND ‘PRAVILA IGRE’: Dubrovčani hvala za najspektakularniji doček koji smo ikad doživjeli

453

“Dubrovnik, moj naklon. Dubrovčani, hvala vam puno sto će mi ovo ostati jedna od najljepših noći u mom životu! Hvala vam za najljepši mogući doček nove 2018. godine i nadam se da se vidimo ponovo uskoro.”, rekao  je Ivan Penezić, pjevač grupe Pravila Igre.

Dubrovnik, koji je pravom nosi titulu jednog od najljepših gradova u Europi ostat će zapamćen i po spektakularnom dočeku Nove 2018. na  kultnom Stradunu. 

Doček na Stradunu otvorio je nastup grupe  Pravila Igre, koja je svojom odličnom svirkom zagrijala Dubrovčane i goste okupljene na Stradunu. Pjevali su uglas publika i dečki i dokazali zašto su zaslužili nastupiti u najljepšem gradu. Nakon spektakularnog nastupa, ispraćeni ovacijama  publike dečki nisu mogli skriti svoju sreću i oduševljenje :“ Kakav ulazak u Novu 2018. godinu!!! Dragi naši Dubrovčani još jednom veliko HVALA za najspektakularniji doček koji smo ikada doživjeli. Pjevati u Dubrovniku, uz Dinu Merlina, čast je koju vam ne možemo opisati. Veliko hvala.”

Nakon jako uspješne 2017. dečki se vesele 2018. godini. 
Uskoro se može očekivati njihov novi singl,  a u 2018. i  drugi album. Zahvalni na svemu, prije svega na podršci svoje vjerne publike, uputili su svima novogodišnju čestitku koju možete pogledati u videu.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/DtVAEmLqvp4″ frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *