Bijač je najbolji vaterpolist Europe, a čestitao mu je i gradonačelnik Mato Franković

657

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Marku Bijaču, kapetanu Jug Croatia osiguranja i vrataru hrvatske reprezentacije, povodom priznanja za najboljeg vaterpolistu u Europi, a koje mu je dodijelilo Europski savez vodenih sportova.

Tekst čestitke nalazi se u nastavku:

Dragi Marko,

Čast mi je i zadovoljstvo u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno ime uputiti najiskrenije čestitke povodom osvajanja velikog priznanja – titule najboljeg vaterpolista u Europi.
Već odavno za sve nas, ti i brojni tvoji suigrači koji ste odrasli u našem Jugu i rasli s njim i našim Gradom, ste najbolji ne samo u Europi nego i na svijetu, a svakom svojom novom pobjedom to i potvrđujete.
Iznimno mi je drago i ponosan sam što je i Europski savez plivačkih sportova prepoznao tvoj izniman talent, ali i veliki trud, rad i upornost koji ulažeš u svakoj utakmici kako kao kapetan Juga tako kao i najbolji vratar hrvatske vaterpolske reprezentacije.
Neka ti ovo priznanje bude motivacija i poticaj u daljnjem radu, a mi se iskreno radujemo svakom tvom novom uspjehu i svakoj novoj pobjedi.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *