CC REVELIN: Imena koja ste VI tražili nastupaju za vikend u Revelinu! OSVOJITE ULAZNICE!

183

Miljenici publike, Freemasonsi i TheShapeshiftersi vraćaju se u Dubrovnik, a mi smo vas odlučili nagraditi ulaznicom za veliko finale ljetne sezone u Revelinu.

Dijelimo 2×1 ulaznicu, a svoje podatke (Ime i Prezime, te broj telefona) nam možete poslati na e-mail: redakcija@dubrovnikinsider.hr , sutra do 13 sati. 

Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend “Phats&Small” su već iza sebe imali tri Top 10 hita, BritAward i multimilijunsku prodaju hita “TurnAround”, dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su DonnaSummer, Texas i Kylie Minogue.Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaijem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr.

Iza imena TheShapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom „Lola’sTheme“ pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije, i osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. „Lola’sTheme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea.

Priliku za dobru zabavu nudi vam Revelin ovog petka od 23 sata na prvom danu finala ljetne sezone. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *