Centar za poduzetništvo: Dođite na prezentaciju „Pokretanje i poslovanje OPG-ova“ u Cavtatu i Opuzenu

436

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Upravnim odjelom za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove Općine Konavle i Gradom Opuzenom Vas poziva na interaktivne prezentacije “Pokretanje i poslovanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava”. Na prezentaciji će se predstaviti uvjeti registracije i vođenja OPG-a, zakonskih obveza i rokova za OPG-ove, uvjeta registracije dopunskih djelatnosti te porezni aspekti OPG-a. Prezentaciju će održati predstavnici Ministarstva poljoprivrede, g. Marin Fak i g. Marko Vazdar i savjetnica iz područja računovodstva i poreza, gđa. Jasna Gavrić.

Prezentacija u Cavtatu će se održati u četvrtak, 27. veljače 2020. godine s početkom u 18:00 sati u prostorijama Općine Konavle, na adresi Trumbićev put 25.

Prezentacija u Opuzenu će se održati u petak, 28. veljače 2020. godine s početkom u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Opuzena, na adresi Trg kralja Tomislava 1.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili na e-mail dcp@dcp.hr. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 27. veljače 2020. godine.(do 16:00h)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *