Doris Cvitić i Amir Avdić pobjednici Dubrovnik RUN lige 2017.

516

Danas je održana u Lapadu utrka na 10 kilometara, prva dubrovačka desetka, finale Dubrovnik RUN lige 2017.

Glavni organizirator Dubrovački Savez Športova, uz partnera Triatlon Klub Dubrovnik. Triatlonci i trkači iz Dubrovnika i drugih zemalja su briljirali u svemu danas, u suradnji sa DUMOTION ekipom iz Dubrovačkog Saveza Športova, dokaz je da Dubrovnik je destinacija za sportove na otvorenom, cijele godine, pogotovo trčanje!

Start je bio u Uvali Lapad kod SUNSET BEACH kompleksa, ruta je išla šetnicom, do Orsana, pa preko Copacabane, Presidenta, Neptuna, sve uz more do Uvale i tako dva kruga.

Ukupno 10 kilometara, uz organizirane tri okrepe, pratnju trkača, više lokacija Crveni Križ je pokrio svojim teamovima, volonteri DUMOTION i Gimnazije Dubrovnik duž staze, a na prometnicama uz pomoć Policije su-organizator i partner utrke koji je dao sve od sebe da sve bude uredu i sigurno s prometom je bio Auto Klub Dubrovnik.

Od prijavljenih oko 110trkača, njih 90 je ušlo u cilj nakon istrčanih svih deset kilometara. Prvi je bio Jakša Diklić Triatlon klub Dubrovnik s vremenom 35:20, drugi Perica Vučković 35:24 Triatlon klub Herceg Novi a treći muški Miloš Komnenić 35:32, Triatlon Klub Kotor.

Prva dama danas je bila članica Triatlon Kluba Dubrovnik Made Žeravica 45:18, druga Doris Cvitić 47:35 Dubrovnik RUN, a treća isto članica Triatlon Kluba Dubrovnik Nela Madeško 49:44.

Kako je ovo bila i finalna utrka Dubrovnik RUN lige 2017 tj. 6.kolo ovo je ujedno bila i prilika da se proglase pobjednici/ce lige:

Žene:

1. Doris Cvitić

2. Made Žeravica

3. Nela Madeško

Muški:

1. Amir Avdić

2. Mario Kušar

3. Damir Ovčina

Nakon utrke slijedio je za sve trkače i volontere Pasta i Pizza Party kod SUNSET BEACH-a koji je ujedno i bio domaćin ove utrke, i sponzor.

Sijedeći projekt Triatlon Kluba Dubrovnik je poznata humanitarna utrka Stazom Deva, povodom Dana Branitelja i blagdana Sv.Nikole! Trail utrka tj. Uspon na Srđ, 9.12. start u 11:00 ! Prijavite se na www.racecollector.com /dbksport/
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *