Du Motion najavljuje prvu utrku dubrovačkim aerodromom!

634

Runway Run, jedinstvena utrka startat će 8. ožujka točno u 17:30 sati u Zračnoj luci Dubrovnik. Riječ je o novoj Du Motionovoj utrci – Runway Run koja će sudionicima po prvi puta pružiti jedinstveno iskustvo trčanja pistom dubrovačkog areodroma.

“Čim se pojavila ideja o organiziranju ovog događaja, objeručke smo ju prihvatili jer, osim što postoji velik broj trkača zainteresiranih za ovakve utrke, to nam dodatno pomaže u osnaživanju Du Motiona brenda te pozicioniranju Dubrovnika kao atraktivne destinacije za aktivan odmor”, izjavio je Alen Bošković u ime Du Motiona koji, uz Zračnu luku Dubrovnik, potpisuje organizaciju ove neobične utrke. 

Utrka Runway Run dugačka je 5 kilometara što je čini idealnom i za početnike i za one koji se aktivno bave trčanjem.

Cijena startnine iznosi 100 kuna, a atraktivni paket za trkače uključuje službenu majicu utrke, atraktivnu medalju, startni broj, službeno mjerenje vremena, okrijepu, ulaz na Newrest Pasta Party te besplatan parking na parkiralištima zračne luke.

Utrku je ograničena na svega 250 natjecatelja, a mogu je trčati oni stariji od 16 godina. Prijave su otvorene do 29. veljače 2020., a svi detalji mogu se pronaći na web stranicama Du Motiona.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *