EKO BOROVNICE LISJAK DARUJU ORIGINALNO I POSEBNO! Poklon paket koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

317

Supružnici Leo i Jasminka Lisjak vlasnici su OPG-a Eko borovnice od 2011. godine. Danas, nakon devet godina izgradili su uspješan i prepoznatljiv brend koji uz svježe borovnice ima i široki spektar proizvoda.

Mlada, ekološki orijentirana i hvalevrijedna obitelj u potpunosti se posvetila uzgoju zdravih i ekoloških borovnica te pripremi ukusnih proizvoda od njih! U ostvarenju svoje vizije posebnu pomoć dobivaju od njihove malene djevojčice koja kroz kreativnu proizvodnju upija važnu lekciju o očuvanju prirode. Kroz marljivi rad povode se uzrečicom Za prirodu, a ne protiv nje! što njihovim poklonima dodaje drugačiju dimenziju koju je divno prenijeti.

Prve borovnice zasadili su 2011. godine. Od 2018. njihov proizvod ponosno nosi europski eko listić. Na parceli gdje su zasađene borovnice, imaju i ekološki certificiranu lavandu, koju upotrebljavaju u njihovim proizvodima. Ova obitelj ulaže puno rada i truda na parceli, kako bi do vašeg stola došli vrhunski proizvodi.

Za ove blagdane pripremili su poklon pakete koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U ponudi imaju ekološke pekmeze, preljev od borovnice i kakaa, eko sirup lavanda/borovnica i slatko ljuti umak od borovnica.

U OPG-u Lisjak osmislili su i prvi hrvatski GIN OD BOROVNICA koji vrlo brzo postao pravi hit i ovom piću dalo novu dimenziju. 

Ukoliko želiš dragoj osobi darovati zbilja nešto posebno i originalno za ove blagdane, EKO Borovnice Lisjak su pravi izbor!

EKO Borovnice Lisjak možeš istražiti na njihovom Instagramu  i Facebook stranici.

Eko Borovnice Lisjak su također i jedan od ovogodišnjih partnera portala Dubrovnik INsider u darivanju čitatelja, a danas krećemo s prvim krugom darivanja.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Fb stranici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *