EVO TKO IDE NA KONCERT GORANA BARETA I MAJKI

539
Nakon nekoliko godina, rock propovjednik Goran Bare, sa svojim Majkama dolazi u Dubrovnik, u kamp Solitudo.
Unatoč silnim ograničenjima i psihozi koja iz dana u dan prevladava našom svakodnevicom, u atmosferi neizvjesnosti koju donosi jesen, Dubrovnik craft beer festival prkosi nametnutom narativu i donosi dobru atmosferu i glazbu na Babin kuk.
Bare i Majke na svojoj ljetnoj turneji predstavljaju aktualni singl “Rođen za suze”, a repertoar je presjek najvećih hitova iz svih faza grupe. Zanimljivo je da će uz Bareta i Majke nastupiti fantastična osječanka Aklea Neon, koja će nastupiti nakon banda, tako da u rasplesanom i veselom ritmu Dubrovnik craft beer festival završi još jednu sezonu.
 
Na festivalu se predstavlja veliki broj lokalnih pivara, zaposleno je puno mladih ljudi iz grada te svojim dolaskom na festival svi im dajemo podršku u ovim suludim vremenima.
 
Dubrovnik Craft Beer Festival i Dubrovnik INsider čitatelje će nagraditi s čak 20 ulaznica za ovaj fantastični koncert, a pravila kako sudjelovati u potražite na našoj facebook stranici.
 
U petom krugu naše nagradne igre imamo dvije dobitnice, a to su Andrea Zekić i Alvina Gorinjac Čarapina. Igrajte se i dalje s nama!
 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *