(FOTO) Gradonačelnik Franković sa suradnicima obišao vatrogasni dom i dječji vrtić na Osojniku

204

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković zajedno sa ravnateljicom dubrovačkih Dječjih vrtića Bojom Milan Mustać, zamjenicom Orlandom Tokić te pročelnikom Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Mihom Katičićem obišao je vatrogasni dom i dječji vrtić na Osojniku.

– Danas smo ovdje kako bismo obišli dvije investicije u tijeku. Grad Dubrovnik će do kraja godine u dogradnju objekta Osnovne škole Mokošica uložiti iznos od 250 tisuća kuna kako bi se poboljšao osnovnoškolski standard. Sama činjenica da broj djece u vrtiću, u ovako malom mjestu iznosi 30, govori dovoljno o tome koliko se Osojnik razvija. Siguran sam da nakon što realiziramo investiciju u 2018. godini, a to je cesta Most dr.Franja Tuđmana – Pobrežje, Osojnik će još biti bliže gradu i ovo će područje imati značajan prosperitet u budućnosti, te naravno i veći broj djece – istaknuo je gradonačelnik Franković.

Djeca iz dječjeg vrtića „Ježić“ smještenog u prostoru Područne škole Osojnik obradovali su se posjeti, a naročito poklonima koje si im donijeli iz Gradske uprave. Iza obilaska vrtića gradonačelnik Franković i suradnici pomogli su dječici okititi bor te su ispred božićnog drvca napravili i zajedničku fotografiju.

Potom je uslijedio obilazak radova rekonstrukcije i nadogradnje vatrogasnog doma u neposrednoj blizini škole i vrtića, koji se obnavlja donacijama prikupljenim od strane dugogodišnje prijateljice Dubrovnika i dobrotvorke, gospođe Olge Stoss.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *