(FOTO) Zračna luka Dubrovnik dočekala svoju dvomilijuntu putnicu!

210

Po prvi put u povijesti Zračna luka Dubrovnik dočekala je svog dvomilijuntog putnika, to jest, putnicu koja je stigla letom Croatia Airlinesa iz Zuricha. Radi se o Stephanie Eng Allen iz Oklahome u SAD-u koja je ovdje stigla s mužem. 

Dvomilijuntu putnicu svečano su dočekali domaćini ZL Dubrovnik uz direktora Roka Tolića, kao i predstavnici Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije zamjenice Jelka Tepšić i Žaklina Marević, te direktorica Turističke zajednice Romana Vlašić, koji su joj uručili vrijedne poklone.

– Ovdje ćemo ostati 11 ili 12 dana. Razlog putovanja bila je naša prva godišnjica braka, nikad nisam bila ovdje i bila sam jako uzbuđena kad su mi rekli da sam ja ta dvomilijunta putnica. Još uvijek sam u šoku – kazala je Stephanie Eng Allen.

Direktor ZL Dubrovnik Roko Tolić, istaknuo je kako je dvomilijunti putnik najbolji pokazatelj uspješnosti ove sezone.

– Još jedan mjesec u kojem pokazujemo dvocifreni rast. Očekujemo rekordnih dva milijuna i 300 tisuća putnika što će zapravo biti naš rekord ostvarenja. Ove godine po prvi puta avioprijevoznici ulaze u 11. mjesec, očito je to rezultat ponude i sadržaja te dobroga rada. Pokazujemo da uz dobru organizaciju sve možemo. Za iduću godinu uvodimo nove prijevoznike i destinacije – kazao je Tolić dodavši kako nakon ljetnih mjeseci i uspješne sezone ulaze u ‘nešto mirniji period, ali ne previše tih kao što je to bilo proteklih godina’.

Tako će Dubrovnik tijekom čitave godine biti povezan Turkish Airlinesom s istokom, linijom s Frankfurtom na zapadu te redovitim linijama prema Zagrebu i niskotarifnim prema Rimu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *