(FOTOGALERIJA) OTVOREN ZIMSKI FESTIVAL: Upalila se blagdanska rasvjeta, Dubrovnik uživao u koncertu Gibonnija

277

Nakon paljena prve adventske svijeće, na Stradunu kraj Sponze gradonačelnik Franković upalio je svu blagdansku rasvjetu te time otvorio četvrti po redu Zimski festival. Iako su na Stradunu mogli bismo reći glavna događanja, ove godine Zimski festival se proširio i van Grada. 

-Cilj je bio da se Zimski festival proširi na sve dijelove grada Dubrovnika kako bi bio dostupniji svim građanima. Posebni programi za mlade, pa i za one malo starije, ali svi će naći nešto za sebe. Uvjeren sam kako će naši sugrađani uživati, ali i svi oni koji nas budu posjećivali u nadolazećem razdoblju-kazao je gradonačelnik Franković. 

Iako je hladno i vjetrovito to nije spriječilo najmlađe, mlade i stare da se spuste do Straduna uživati u hitovima Gibonnija koji itekako zna zabaviti publiku te ih ugrijati plesom i pjesmom. 

Kučice su također počele sa svojim radom, pa su mnogi pohrlili ugrijat se toplim kuhanim vinom dok je điravajući Stradunom Medo uveseljavao djecu i odrasle te se vrlo rado fotografirao s njima, a s ponekima i zaplesao. 

Djelić lude i nezaboravne atmosfere donosimo u fotogaleriji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *