(FOTOGALERIJA) POČETAK DOBRE SURADNJE: Grad Dubrovnik poklonio kombi Crvenom križu!

171

Ključeve novog kombija, polivalentnog vozila koje će koristiti za svakodnevne potrebe, Gradskom društvu Crvenog križa Dubrovnik uručio je gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković danas ispred Kneževa dvora.

Tom prilikom gradonačelnik Mato Franković kazao je kako mu je zadovoljstvo jer je Grad Dubrovnik iz proračunskih sredstava osigurao novac za kupnju ovog vozila.

– Ovo je samo jedna od akcija kojim ćemo podupirati rad Crvenog križa kojeg smatramo iznimno bitnim i važnim, posebno jer i ove godine u povijesnoj jezgri imao brojne intervencije te tako olakšao posao Zavodu za hitnu medicinu. Iduću godinu nastavljamo s novim projektima i programima, vezanim i za spasioce na javnim plažama. Mislim da Crveni križ možemo razvijati kao dodatni element ponude Grada Dubrovnika koja uključuje sigurnost – izjavio je Franković.

Vicko Mihaljević, predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik, zahvalio se gradonačelniku Frankoviću ustvrdivši kako su Crveni križ i Grad Dubrovnik partneri u projektima važnim za Grad.

– Naš trud je prepoznat od strane gradonačelnika i prvi potez Grada je kupnja ovog vozila. Moramo biti spremni da u datom trenutku možemo reagirati. Ovo je tek početak jedne dobre suradnje. Svake godine ćemo pokušati nešto novo napraviti. Mogu reći samo jedno veliko hvala, jer ovo je nešto što nama jako puno znači – rekao je Mihaljević.

Grad Dubrovnik je u proračunu za 2017. godinu osigurao 200 tisuća kuna za potrebe kupnje navedenog vozila.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *