HGSS OREBIĆ: Nastavlja se potraga za Pelješaninom, ali smanjenim intezitetom

288

Još uvijek traje potraga za nestalim Pelješaninom Ivicom Blekom. HGSS nastavlja tražiti nesretnika iz Lovišta, ali smanjenim intezitetom.

– Nakon što je prva dva dana potrage za nestalim Ivicom temeljito više puta pročešljan teren oko cijelog Lovišta akcija je danas prema planu proširena van naselja pa je tako ponovno pretraženo područje Gornje i Donje Nakovane u kojem ima dosta napuštenih kuća, te teren oko loviške lanterne na krajnjem rtu poluotoka Pelješca. 

Pretraženo je ciljano i više lokacija u okolici za koje se je pretpostavljalo da kriju rješenje misterioznog nestanka mještanina Lovišta, ali bez ikakvog rezultata i traga. Potraga će biti nastavljena i sljedećih dana ali smanjenim intezitetom sve do pojave novih informacija koje bi istu mogle dovesti do rezultata. 

I dalje stoji molba svima koji imaju bilo kakvu informaciju o kretanju nestalog Ivice Bleka (46 g) da istu dojave Centru 112. U nadi pozitivnog ishoda potrage HGSS Stanica Orebić zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli učesnicima dosadašnjeg tijeka akcije – poručuju iz HGSS Orebić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *