IGOR LEGAZ: Nikša Selmani je izdao, kako mene, tako i građane

757

Na naš redakcijski e-mail stiglo je očitovanje za javnost od profesora Igora Legaza koji se poziva na naš članak, koji možete pročitati OVDJE.

Očitovanje profesora Legaza prenosimo u cijelosti:

“U članku je objavljena izjava Nikše Selmani, koji u bitnom ističe,  kako ja “svoja razmišljanja o ovoj temi nije podijelio s ostalim članovima” nepolitičke liste građana, koja participira u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika. Čitateljima je ostalo, koja je to bila “ova tema”?!

Zagonetan pojam “ova tema” mogla je biti jedna od ove dvije:

PRVA: apsolutna zabrana

U djelovanju naše nepolitičke grupe, neslužbeno zvane: “Srđ je Grad”, nije bilo mnogo zabrana, osim ove tri (3) apsolutne:

[1] zabrana svakog oblika “ragužizma”

[2] zabrana svakog oblika “kristićevanja”

[3] zabrana svakog oblika “obradovštine”

Nikša Selmani je izdao, kako mene, tako i građane, zato jer je prekršio apsolutnu zabranu pod [2] i tu nema “ali”.

O tome ja detaljno govorim u “slideshow”:  https://youtu.be/YPLG7SV6-68 , od 7_52 pa do 8_13 , gdje se osvrćem na spletkarenje Nikše Selmani s veleizdajnikom, a protiv interesa građana.

DRUGA: muljanje iza leđa

Nikša Selmani 11.09.2020. (mail header od 18:14) sasvim normalno komunicira sa mnom putem email, ali prešućuje da je tog dana primio tekst nekakvog “amandmana”, kako bi ga on supotpisao.

Među prilozima je mail, koji je Maro Kristić 11.09.2020., u 9:56, uputio Suzani Benić, da mu ta službenica Grada Dubrovnika, pregleda formalnu ispravnost “amandmana Mali Stradun”, kako bi on (Maro Kristić), mogao potražiti vijećnike (s kojima se već bio  dogovorio), da oni supotpišu njegov amandman.

Nikša Selmani je odlično znao razloge, zbog kojih je meni prešutio dogovor o supotpisivanju, ali to (zacijelo) nije skrio od nekih ostalih članova naše nepolitičke grupe građana (čije email adrese su popisane u priloženom mail header).

Da je Nikša Selmani mene obavijestio o tekstu tog amandmana, dobio bi moj odgovor: “NE SUPOTPISAT”, kako zbog već spomenutog razloga apsolutne zabrane, tako i zbog nepostojanja bilo kakve vrste javnog interesa na navedenom dijelu Babinog Kuka, koji je zaslužio da bude trajno zaštićen kao spomenik hotelske (industrijske) arhitekture, o čemu ja govorim ovdje: https://youtu.be/zZayEhTXfYQ

Kad je Nikša Selmani dao izjavu za Dubrovnik INsider, on nije slutio da će “krtica” iz gradske uprave, meni poslat na znanje veleizdajnikov mail.

POUKA:

Nikad spletkarit protiv interesa građana!” – napisao je profesor Legaz, a privitke iz očitovanja pogledajte u fotogaleriji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *