INFO dan Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku

570

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku održat će u srijedu, 31.1.2018., u sveučilišnoj zgradi ‘INFO dan’ Studentskog zbora (učionica B2). Početak je u 17 sati.

INFO dan sastojat će se od tri panel rasprave:1. Upoznaj Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku2. Kako uspješno prijaviti i dobiti sredstva za studentske projekte3. Studentski feedback 

Studentski zbor jedino je legitimno predstavničko tijelo studenata. Iz tog razloga, članovi dubrovačkog Studentskog zbora predstavit će prisutnim studentima svoje ovlasti, funkcije i aktivnosti. Bit će objašnjen i način kandidiranja na izbore za Skupštinu zbora. Iz ovogodišnjeg proračuna Studentskog zbora izdvojeno je 130 tisuća kuna za studentske projekte. Natječaj je u tijeku te je ovaj događaj vrlo dobra prilika studentima da se upoznaju s načinom prijave i financiranja studentskih projekata. 

Naglasak je stavljen na treću panel raspravu: Studentski feedback. Dubrovnik je sveučilišni grad. S prednostima, tu su i brojni nedostatci. Pogotovo po pitanu prehrane i smještaja. Prisutni studenti imat će priliku članovima zbora postaviti pitanje, iznijeti kritiku, prijedlog ili savjet. Na ovaj način studenti participiraju i kreiraju daljnji plan rada jedinog legitimnog predstavničkog tijela studenata.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *