KONAVLE: Prezentacija istraživanja zrakoplovnih nesreća za vrijeme Drugog svjetskog rata

362

U subotu 17. veljače 2018. godine u 19:00 sati u prostorima agroturizma „Botaro“ u Konavlima održat će se prvo ovogodišnje tematsko večer Agroturizma Konavle. 

Prezentaciju istraživanja zrakoplovnih nesreća za vrijeme Drugog svjetskog rata održat će Antun Bruđelez. Riječ je o zanimljivom predavanja koje je tijekom manifestacije 10. Mirisi Božića već pobudilo veliki interes javnosti.

Ovom prilikom Antun će prezentirati i nova saznanja do kojih istraživajući svakodnevno dolazi. Okupljene će vratiti u vrijeme prije sedamdeset godina te ispričati niz iznimno zanimljivih sudbina stranih vojnika koji su stradali ili preživjeli zrakoplovne nesreće i Konavaljana koji su pomagali unesrećenima.  

Prezentirat će provjerene informacije uz prikaz dokaznih materijala.Nakon prezentacije obitelj Butijer, u čijem je vlasništvu agroturizam „Botaro“, pripremit će tematski zalogaj uz vino iz njihove proizvodnje.  

Očekujemo Vas u subotu u Konavlima na adresi Drvenik polje br.20. Predlažemo da dođete Napoleonskom cestom sa Zvekovice ili skrenete lijevo pokraj caffe bar Sierra u Čilipima  prema Polju, stoji u pozivu kojeg potpisuje Agroturizam Konavle.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *