MOKOŠICA ZA ANASTASIJU U nedjelju se zabavite i učinite dobro djelo!

244

Dubrovnik INsider je pisao o četverogodišnjoj Anastastiji, koja je bez razloga izgubila sluh. Ima ugrađenu jednu pužnicu, međutim drugu pužnicu ne financira HZZO, a njezina samohrana majka Tanja nema mogućnosti kupiti drugu koja iznosi 157 000 kuna. Zahvaljujući dobrim ljudima, skupljeno je oko 90 000 kuna kako bi Anastasija čula, međutim nedostaje još 60 000. 

Kristina Kardum Njirić potaknula je najveći dubrovački gradski kotar na prikupljanje ostalog novca kako bi curica mogla čuti. Uključili su se svi privatni poduzetnici, butige, kafići, restorani i pizzerie i postavili kutije u svojim objektima. U nedjelju popodne, 23.prosinca, u 17 sati održat će se događaj Mokošica za Anastasiu, gdje će se Mickey Mouse, Doktorica Plisko, Minions i Olaf družiti sa djecom, slušat će se božićne pjesme, a održat će se i humanitarna prodaja, gdje ćete po niskim cijenama moći kupiti božićne poklone. 

Osim toga, djecu i roditelje zabavljat će Plesni studio Lazareti i plesna skupina 3V, a u Mokošicu stiže i Djed Mraz, koji će dječici dijeliti slatkiše! Program će voditi poznata dubrovačka voditeljica, Nila Miličić Vukosavić.

Dakle, djecu za ruku i u Mokošicu, u šator, ispred caffe bara Kiss, nedjelja, 17 sati! Družimo se, zabavimo i učinimo dobro djelo!

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *