NA ODREĐENO VRIJEME: Produljuje se mandat Roku Toliću, direktoru ZL Dubrovnik

273

Danas će se u Zagrebu na sjednici Skupštine društva produljiti mandat direktoru Zračne luke Dubrovnik Roku Toliću, na mjesec dana.

Unatoč tome što su natječaji završeni i obavljeni intervjui, Vlada nije uspjela imenovati nove direktore Zračnih luka u ovih šest mjeseci za dubrovačku, splitsku i zadarsku županiju, a nitko ne zna zašto.

Podsjetimo, za vrijeme mandata Roka Tolića koji je na poziciji direktora od 2009. godine mnogo toga se napravilo. Tako je u svibnju ove godine otvoren novi terminal zračne luke u Dubrovniku, jedne od dosad najvećih investicija u Hrvatskoj realizirane iz europskih fondova. Gotovo pola miljarde kuna uloženo je u izgradnju novoga putničkog terminala kojeg je gradio hrvatski konzorcij – KFK i Kamgrad.

Nedavno je ZL Dubrovnik potpisala Ugovor o izvođenju radova na izgradnji infrastrukture i suprastrukture zračne luke vrijednog više od milijardu kuna koji bi trebao biti završen do travnja 2019. godine, također u srpnju je dočekan milijunti putnik Zračne luke Dubrovnik 15 dana ranije nego prethodne godine.

Uvedene su mnoge nove linije prema europskim destinacijama čime  dubrovačka zračna luka može parirati velikim europskim gradovima.

Hoće li Tolić ostati još četiri godine na čelu ZL Dubrovnik ili je ovo samo privremeno rješenje,  znat će se ubrzo.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *