NAGRADNA IGRA (3.krug): IGRAJTE S NAMA I OSVOJITE FANTASTIČNE GAVRILOVIĆEVE POKLON PAKETE

739

Gavrilović po svojoj veličini, kvaliteti proizvoda i poslovnim rezultatima svrstavamo među vodeće hrvatske tvrtke. Proizvodi više od dvije stotine proizvoda vrhunske kvalitete razvrstanih u tri robne marke: Gavrilović, Jeli i Gala. U svom širokom asortimanu Gavrilović nudi sve od raznih vrsta kobasica i gotovih jela do pravih gurmanskih poslastica. Proizvodi se mogu podijeliti u nekoliko skupina: trajne kobasice i sušena mesa, polutrajne kobasice i suhomesnati proizvodi te konzerve i gotova jela.

Izuzetno smo ponosni što je Gavrilović ove godine jedan od glavnih sponzora u našim tradicionalnim nagradnim igrama, a s trećim krugom krećemo danas.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici i ne propustite priliku osvojiti fenomenalne poklon pakete koje su iz Gavrilovića pripremili za naše čitatelje.

Zanimljivosti iz Gavrilovića koje možda niste znali:

ODLIČNO JE, OD GAVRILOVIĆA JE!

  • Ovaj, kupcima vrlo dobro poznat slogan zasniva svoju istinitost na bogatoj, više od tri stoljeća dugoj obiteljskoj tradiciji prerade mesa koju kroz stoljeća prenosi devet generacija Gavrilovića.

  • Tvorac prepoznatljivog slogana koji se desetljećima veže uz Gavrilovićeve proizvode je marketinški stručnjak Marijan Serdarušić. Od 1965. godine radio je veliki broj kampanja za Gavrilović kao šef Odjela za istraživanje tržišta i propagandu. Tada vjerojatno nitko nije ni slutio kako će baš njegova izreka biti ta koja će postati sinonim za izvrsnost Gavrilović kvalitete ne samo u našoj zemlji nego i mnogo dalje.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *