NAJVEĆI MMA BORAC SE U SUZAMA OPROSTIO OD RINGA: ‘Ovo je bila moja posljednja borba’

340

Sinoć smo na kraju UFC spektakla, koji je očarao svijet, prisustvovali povijesti i velikim emocijama. Khabib Nurmagomedov ostvario je 29. pobjedu u karijeri i potom se kao najveći MMA borac oprostio od ringa.

‘Hvala mojim dečkima i mom ocu koji je bio samnom više od 20 godina. Volim cijeli svoj tim. Ovo je bila moja posljednja borba. Neću se više vraćati bez oca”, rekao je Khabib u pobjedničkom govoru i šokirao borilački svijet’.

‘Ovo je bilo prvi put da sam bez oca. Kada me UFC nazvao za meč protiv Justina, s majkom sam razgovarao tri dana. Rekla je da ne želi da se idem boriti bez svog oca. Dao sam joj riječ da će ovo biti moja posljednja borba, a ako sam dao riječ, onda ju moram i poštivati’, objasnio je svoju odluku Khabib.

Ovo je bila moja posljednja borba i posljednja stvar koju želim od UFC-a je da me stave na prvo mjesto ljestvice najboljih “pound for pound” boraca u utorak. Ja sam to zaslužio. Neporaženi sam prvak. imam 13 UFC pobjeda i 29 u karijeri.

‘Ovo je bio san mog oca i ja sam ga ispunio’ kazao emotivni Khabib zahvalivši se i svom protivniku kojeg je kao i mnoge prije njega pobijedio gušenjem.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *