NASTAVLJAJU SE NAPADI: Nakon Grada Dubrovnika, albanski hakeri srušili stranicu Hrvatske turističke zajednice!

222

Albanski hakeri nastavljaju rušiti hrvatske web stranice. Nakon sinoćnjeg napada na službenu stranicu Grada Dubrovnika zbog presude Županijskog suda u Dubrovniku koji je odlučio Srbiji izručiti Albanca Ismaila Morinu, danas su u znak protesta srušili i službenu stranicu Hrvatske turističke zajednice croatia.hr te ostavili prigodnu poruku.

Skupina hakera Anonymous Albania negoduje i traži pravdu zbog hrvatskog izručenja Ismaile Morine koji je u listopadu 2014. godine upravljao dronom sa zastavom Velike Albanije na stadionu Partizana u Beogradu tijekom utakmice Srbije i Albanije.

Poznatiji i kao Balista, Morina je uhićen prije skoro mjesec dana u Dubrovniku, a dubrovački Županijski sud  odlučio ga je izručiti Srbiji, na osnovu tjeralice koja je na snazi od “afere Dron”.

To je izazvalo zgražanje u Albaniji, obzirom kako se svi boje za njegovu sigurnost, ako bude izručen Beogradu. Naravno, njegovi odvjetnici su najavili žalbu na odluku, a nogometni savez Albanije poziva albanske vlasti da zaustave izručenje iz Hrvatske Srbiji.

– U potpunosti smo posvećeni tome da iskoristitmo sve institucionalne i pravne puteve – zaključili su iz Nogometnog saveza Albanije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *