Nihad Mešić dubrovačkoj publici predstavio knjigu “Čekajući dogledno vrijeme”

205

Tuzlanski pjesnik Nihad Mešić River predstavio je dubrovačkoj publici svoju novu knjigu “Čekajući dogledno vrijeme” u četvrtak, 24. kolovoza, u Čitaonici Narodne knjižnice Grad. 

 
Uz autora u promociji je sudjelovala i Anja Marković iz Udruge Bonsai, dok su za glazbeni dio bili zaduženi članovi Grupe Lucido Maro Lozić i Milan Matić. Uz pjesme iz najnovije zbirke publika je imala priliku čuti i izbor iz prijašnjih knjiga s posebnim naglaskom na djelo “Četveropis vremena” i dijelove koji se odnose na Dubrovnik.

Urednik izdanja Valerio Orlić naglašava kako je ova zbirka pjesama: “prepuna životnog nadahnuća i zgusnutih metaforičkih slika, emotivnog poetskog naboja gdje se oslikava samoizražavanje o impresivnosti ljepote života i povezanosti čovjeka s prirodom. Pjesnik kao da blaguje svoje riječi, stoga smo počašćeni primiti poetski dar, kao rijetko pismo dragog nam prijatelja”.
Ovo je Mešićeva osma samostalna knjiga koja je u izdanju Hrvatskog književnog društva iz Rijeke. Književnu večer organizirale su Dubrovačke knjižnice u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva Bonsai i Grupom Lucido.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *