NOVI DERBI U GOSPINOM POLJU U SASTAVU DANIČIĆ I ĐURAŠ: ”IDEMO PO POBJEDU!”

111

Derbi 13. kola 1. Hrvatske malonogometne lige igra se večeras u dvorani Gospino polje. Square će ugostiti Olmissum koji je u poretku na visokom drugom mjestu, odmah iza aktualnog prvaka Novog Vremena iz Makarske. Osim odličnih rezultata Omišani se mogu pohvaliti i da su ove sezone igrali finale Kupa. Igrači trenera Antun Bačića osvojili su 21 bod te je u večerašnjoj utakmici jedini imperativ pobjeda.

U Gospino polje prvi put stiže malonogometni klub iz Omiša, a svjestan važnosti večerašnje utakmice, ali i vrlo zahtjevnog i teškog protivnika je Ante Daničić koji će večeras biti u sastavu nakon dužeg izbivanja.

– Radi se stvarno o jednoj kvalitetnoj momčadi što dosadašnji rezultati to i potvrđuju. Za početak sezone su se dobro pojačali te sukladno tome na polusezoni nisu doveli nikog novog jer im nije potrebe za dodatnim igračima, jasan je Ante Daničić.

Uz Daničića, u sastav Squarea večeras se vraća i Maro Đuraš koji je izbivao dulje vremena zbog ozljede. Treneru Bačiću i pomoćniku Matu Cvjetkoviću večeras su još na raspolaganju Turuk i Primić (vratari), Džanković, Cvjetković, Gašpar, Kuraja, Carlos, Keko, Konsuo, Nebergoj, Pele i Hrkać.

– Malo ozljede, malo reprezentacija i jednostavno smo izgubili kontinuitet zajedničkog treninga i utakmica. To se nažalost odrazilo u posljednje tri utakmice na rezultatu, ali nadam se da ćemo što prije pokazivati igre kao i u prvom dijelu sezone i da ćemo se već večeras vratiti pobjedama, zaključio je Daničić.

Utakmica između Squarea i Olmissuma igra se večeras od 20.30 u dvorani Gospino polje.

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *