Objavljeni javni pozivi za sportske i sportsko-plesne dječje priredbe od značaja za Grad Dubrovnik

155

Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika objavio je dva javna poziva koja se odnose na sufinanciranje sportskih priredbi, odnosno na sufinanciranje sportsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u oba slučaja.

Javni poziv za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini otvoren je do 16. ožujka 2020. godine, za njegovu provedbu u ovogodišnjem proračunu rezervirana su sredstva u ukupnom iznosu od 925.000 kuna.

Javni poziv za sufinanciranje organizacije športsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini pak je otvoren do 28. veljače, a proračunska sredstva osigurana za provođenje ovog poziva iznose 200.000 kuna.

Najmanji iznos sufinanciranja po sportskoj priredbi koji prijavitelj može ugovoriti je 25.000 kuna, a najveći 150.000 kuna uz uvjet da zatraženi iznosi sufinanciranja ne smiju prelaziti preko 60% od ukupnog iznosa potrebnog za organizaciju priredbi.

Cjeloviti tekstovi javnih poziva s obrascima za prijavu i detaljnim uputama za prijavitelje nalaze se na mrežnoj stranici Grada Dubrovnika: 

1. JAVNI POZIV za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini

2. JAVNI POZIV za sufinanciranje organizacije športsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u 2020.. godini

Sva pitanja vezana uz Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću e-adresu: drustvenedj@dubrovnik.hr.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *